maanantai 30. maaliskuuta 2020

Doulailta verkossa

Info

Tervehdys Doulapiiriltä!

Kevään doulaillan peruuntumisen vuoksi, päätimme yhdessä hallituksen kanssa järjestää Doulapiirin huhtikuun doulailta verkovälitteisesti. Verkko-doulailta tullaan pitämään Zoom- yhteydellä. Tarvitset tätä varten tietokoneeseesi, kännykkääsi tms mobiililaitteeseen zoom sovelluksen. Sinun ei tarvitse kirjautua tai luoda profiilia tätä varten, tarvitse ainoastaan sovelluksen sekä liittymiskoodin. Liittymiskoodi ilmoitamme facebookissa, Instagramissa ja blogissa päivää ennen doulailtaa.

Doulailta tullaan pitämään keskiviikkona 15.4.2020 klo 17.00

Verkkovälitteisessä doulaillassa sinun on mahdollisuus kuulla mitä doulat ovat, miten doula voisi olla avuksi juuri sinun synnytyksessäsi tai odotuksessasi. Voit kysellä meiltä doulilta mitä vain mieleesi tulee. Voit osallistua tapaamiseen kameran ja äänen kanssa, niin kuin me osallistumme, mutta se ei ole edellytys iltaan osallistumisessa. Voit sulkea kamerasi ja mikkisi, ja kirjoittaa kysymyksesi tai kommenttisi chatissa.

P.s. Samanlaisia etäyhteyksiä on mahdollista hyödyntää myös doulasi kanssa. Tiedustelethan omalta doulaltasi mahdollisuuksia sellaiseen.

Olemme linjoilla sinua varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti