perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kevään koulutus 2018

Viime viikonloppuna oli ilmassa juhlan tuntua, Doulapiirin doulakoulutuksesta valmistui 12 ihanaa ja innokasta uutta vapaaehtoista doulaa ympäri Suomen! 

Doulapiirikin sai omansa, pian meillä aloittaa muutama tuore doula valmiina kanssakulkijaksi tärkeisiin hetkiin.

Ihania ihania ihania palautteita tuli kasapäin, näitä on ollut ihana lukea, tässä ote yhdestä palautteesta:


”Aivan ihana koulutus! Enpä ole aikaisemmin ollut koulutuksessa, koulussa tai töissä jossa kuuntelisin silmät ja korvat auki KOKO AJAN. Mielenkiintoista asiaa! Keskustelut! Hyvä porukka! Ihanat ohjaajat! Sai purkaa omaa synnytystä!"
 

"Pidin koulutuksesta, mielestäni se oli oikein hyvin valmisteltu ja suunniteltu ja eteni loogisesti. Paljon oli asiaa ja itse pidin miten monta asiaa oli otettu mukaan ja sitten omalla vastuulla oli etsiä lisää tietoa asioista jotka itseä kiinnostivat. Hyvää oli imetysasioiden esille tuonti ja se, että pohdittiin myös omia kokemuksia. Tämä ehkä herätteli myös huomaamaan jos omissa kokemuksissa on vielä jotain käsiteltävää." 

Täytyy vaan todeta että on meillä hei upeita ja innostuneita naisia ympäri Suomen tämän asian tiimoilla, mahtavaa!

Toivottavasti näämme juuri sinut seuraavassa koulutuksessamme! Olisi huippu tärkeää että saisimme Doulapiiriimme lisää innokkaita ja ihania doulia. Vielä seuraavasta koulutuksesta ei ole tarkempaa tietoa, mutta heti kun sellainen on suunnitteilla, infoamme siitä oitis sekä blogissa että Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti